Dubai, Arabiemiraatit

Artikkelit

Tietosuojakäytäntö

Email: spostimail-ät-gmail.com

Dubai Mall

 Mainokset


Dubai Mall on suurin ostoskeskus Dubaissa ja ehkä koko maailmassa, riippuen siitä kuinka suuruutta mitataan. Dubai Mallissa on peräti 1200 myymälää ja 160 kahvilaa tai ravintolaa. Jos paikan aikoo koluta edes pääosin, tähän tarkoitukseen kannattaa varata yksi kokonainen päivä aikaa. Tavaraa löytyy laidasta laitaan, eikä tinkiminenkään ole kiellettyä. Kauppakeskus sijaitsee Downtown Burj Dubain alueella, eli keskeisellä alueella Dubaissa, melko lähellä rantaa.

Vaikka Dubain rakennushankkeet valmistuvat yleensä reippaasti myöhässä, Dubai Mall valmistui vain 2 vuotta myöhässä vuonna 2008. Valtavaa ostoskeskusta ei voi sanoa pelkästään kauppakeskukseksi, sillä se pitää sisällään paljon muutakin kuin kauppoja tai ravintoloita.

Dubai Mallissa on muun muassa suuri vesiakvaario Dubai Aquarium & Underwater Zoo (33000 kalaa ja muuta meren elävää), elokuvien katselupaikka Reel Cinemas Cineplex, pelipaikka Sega Republic Dubai ja luistinrata, jolle mahtuu luistelemaan samanaikaisesti 2000 luistelijaa.

Dubai Mall

Photo Credits: alexhealing
Distribution license for the photo