Dubai, Arabiemiraatit

Artikkelit

Tietosuojakäytäntö

Email: spostimail-ät-gmail.com

Jumeirah Beach – Dubai

 Mainokset


Jumeirah Beach on Dubain hiekkarannoista kuuluisin. Tämä siisti, hyvinhoidettu ja kirkasvetinen valkohiekkainen ranta ja sen lähialue tunnetaan myös nimellä Jumeirah Beach Residence. Hiekkaranta on 1,7 kilometriä pitkä. Lähellä rantaa sijaitsee muun muassa Palmusaaret ja Jumeirahin moskeija.

Alueella on paljon ylellisiä huviloita ja loma-asuntoja ja aluetta pidetään yhtenä hienoimmista alueista Dubaissa. Jumeirah Beachilla on myös maailman ainoa 7 tähden hotelli, vuonna 1999 valmistunut Burj Al Arab. Hotelli edustaa ultra-ylellisyyttä ja on alueen ikoni. Rannan tuntumassa on myös muita hotelleja, kuten esimerkiksi Jumeirah Beach Hotel. Alueella on myös The Walk, suosittu ravintola- ja ostoskatu jolla sijaitsee yli 400 myymälää ja yli 45 ravintolaa.

Jumeirah Beach Residence on yksi ainutlaatuisimmista asuin-ja lomakohteista Lähi-idässä. Se yhdistelee ainutlaatuisesti tyylejä Välimeren ja paikallisen arkkitehtuurin välillä. Alueelta löytyy niin maisemoituja aukioita, lasten leikkialue, suihkulähteitä ja kauniita piha-alueita.

Jumeirah Beach Dubai

Photo Credits: Rain Rannu
Distribution license for the photo